Antena 3 CNN Sport Fotbal intern După egalul cu Steaua, Voinţa Sibiu câştigă în deplasare la Astra, scor 0-1

După egalul cu Steaua, Voinţa Sibiu câştigă în deplasare la Astra, scor 0-1

După egalul cu Steaua, Voinţa Sibiu câştigă în deplasare la Astra, scor 0-1
Sursa foto: Foto: Mediafax
31 Iul 2011   •   20:29

După surprinzătorul egal din prima etapă cu Steaua, Voinţa Sibiu a câştigat pe terenul celor de la Astra Ploieşti, într-un meci care contează pentru a doua etapă a Ligii I.

Tibor Selymeş declara înainte de meciul cu echipa din Sibiu că este nevoie de o schimbare de atitudine în cadrul echipei ploieştene pentru a obţine primele puncte în acest campionat.

Prima repriză a avut un început liniştit, fără ocazii mari de poartă. Strătilă, Fayai şi N'Doye au fost cei mai periculoşi oameni ai prahovenilor, însă acţiunile lor au fost blocate de apărarea celor din Sibiu.

Minutul '40, Voinţa deschide scorul. Iulian Popa profită de plasamentul greşit al portarului Astrei şi realizează un lob de excepţie de la 25 de metri.

A doua repriză a început cu elevii lui Selymeş încercând să găsească soluţii pentru a egala. Sibienii au renunţat complet la atac, însă jucătorii prahoveni nu reuşesc să desfacă apărarea Voinţei. Niciunul din jucătorii Astrei nu reuşeşte să îl surprindă pe Dănălache, portarul Sibiului a reuşit să apere toate şuturile trimise pe poartă de adversari.

Coman a fost aproape de a majora avantajul de pe tabelă, după ce a scăpat, în minutul '62, singur cu Cezar Lungu, dar şutul slab al atacantului a fost prins de portarul Astrei.

Pentru Astra au evoluat: C.Lungu - Mihalache, L.Goian, Bruno Miguel, Junior Moraes - Strătilă, Takayuki (Bogdan Rusu '68), N'Doye, Ţigănaşu (Budescu '53) - Fatai (Tigoianu '38), Miranda

Voinţa Sibiu a aliniat echipa: Dănălache - Forika, C.Apostol, N.Grigore - Cl.Bunea, Beza, Dîlbea, D.Tătar - Antohi (Cigan '65), Neguţ (Cornel Coman '57), I.Popa (Caius Lungu '78)

×
Subiecte în articol: Vointa Sibiu Astra Ploieşti Liga I
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close