Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Durităţi în Liga I: Fernandes, umplut de sânge la Alba Iulia. Patru dinamovişti la infirmerie după derby-ul cu CFR

Durităţi în Liga I: Fernandes, umplut de sânge la Alba Iulia. Patru dinamovişti la infirmerie după derby-ul cu CFR

Durităţi în Liga I: Fernandes, umplut de sânge la Alba Iulia. Patru dinamovişti la infirmerie după derby-ul cu CFR
15 Mar 2010   •   00:24


Liga I a devenit scena unui război în ultima etapă. Rapidistul Ricardo Fernandes a avut nevoie de îngrijiri medicale în maşina salvării după ce a primit un cot în figură de la Iovanovici. Portughezul din apărarea giuleştenilor a părăsit terenul în minutul 50 plin de sânge şi şi-a revenit abia după 10 minute. Şi autorul unicului gol din partida cu Unirea Alba Iulia, Alexandru Ioniţă, a avut nevoie de ajutor pentru a putea părăsi terenul. Atacantul a terminat meciul în minutul 64.



Dinamo a acuzat şi ea jocul dur al adversarilor, patru jucători ai roş-albilor fiind accidentaţi după meciul cu CFR Cluj. Pulhac a ieşit de la vestiare cu un plasture mare deasupra ochiului stâng, iar Scarlatache cu şase copci la ochi. Andrei Cristea a ieşit de la vestiare cu o pungă de gheaţă pe genunchiul drept, la fel ca şi Grigore, a cărui accidentare se pare că este destul de gravă.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Rapid Bucureşti Dinamo Bucuresti
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close