Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Duşan Uhrin jr. neagă orice conflict cu jucătorii CFR Cluj

Duşan Uhrin jr. neagă orice conflict cu jucătorii CFR Cluj

Duşan Uhrin jr. neagă orice conflict cu jucătorii CFR Cluj
06 Apr 2009   •   14:26

Unul dintre principalele motive pentru care consilierul sportiv Duşan Uhrin a fost demis de la CFR Cluj a fost acela că a avut conflicte cu mai mulţi jucători din vestiarul ardelenilor. Duşan Uhrin a negat însă informaţiile din presă şi a declarat că va dezvălui adevăratele motive ale demiterii sale la momentul potrivit.

?Nu este adevărat, cu siguraţă nu am avut niciun conflict cu jucătorii în vestiar. Am fost demişi atât eu, cât şi Ales Jindra, ceea ce recunosc că m-a luat puţin prin surprindere. Nu vreau însă să vorbesc despre motivele ce au dus la această hotărâre. Le voi dezvălui într-o bună zi, dar acum nu este momentul?, a declarat Uhrin pentru Mediafax.

Tehnicianul ceh a adăugat că nici prestaţiile avute de formaţia CFR Cluj în această primăvară nu ar fi trebuit să fie o cauză a demiterii sale: ?CFR Cluj a câştigat trei din cele cinci partide jucate, am făcut o remiză şi am pierdut un joc. La ultimul meci am învins cu scorul de 3-0, pe teren propriu. Din punct de vedere al rezultatelor sunt mulţumit?.

Duşan Uhrin jr. şi antrenorul principal Ales Jindra au fost demişi, duminică dimineaţă, de la conducerea tehnică a echipei ardelene, noul antrenor al campioanei en-titre fiind desemnat portughezul Antonio Conceicao.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close