Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Echipa lui Bergodi nu îi sperie pe moldoveni: Şerif Tiraspol va juca de la egal la egal cu Steaua

Echipa lui Bergodi nu îi sperie pe moldoveni: Şerif Tiraspol va juca de la egal la egal cu Steaua

Deşi Steaua a fost cap de serie la tragerea la sorţi a grupelor Europa League şi venea după şase victorii consecutive în competiţie, preşedintele Federaţiei de Fotbal din Republica Moldova, Pavel Ciobanu, a declarat că Fenerbahce Istanbul este cea mai puternică echipă din grupa H. Mai mult, el consideră că Şerif Tiraspol este de valoarea Stelei.

Echipa lui Bergodi nu îi sperie pe moldoveni: Şerif Tiraspol va juca de la egal la egal cu Steaua
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Aug 2009   •   19:57

"Cel mai puternic adversar pentru Şerif va fi Fenerbahce, o echipă de renume în arena internaţională. Steaua şi Twente sunt mai slabe decât Fenerbahce şi cu ele e posibil să jucăm de la egal la egal. Oricum, nu există favorite certe, fiecare are o şansă", a spus Ciobanu, citat de Mediafax.

La rândul său, portarul Stanislav Namaşco crede că Şerif poate să mai facă un pas înainte, chiar şi în faţa unui adversar celebru precum Steaua. "Ar fi fost mai frumos să jucăm cu echipe mari precum Roma sau Bremen, dar şi adversarii pe care ni i-au hărăzit sorţii au nume faimoase. Fenerbahce este o echipă foarte puternică, cu jucători cunoscuţi precum Roberto Carlos sau Daniel Guiza. Steaua este un alt nume celebru. Twente a terminat sezonul trecut în Olanda înaintea lui Ajax şi PSV. Va fi greu, dar Şerif a demonstrat că este pregătită să mai facă un pas înainte", a precizat Namaşco pentru site-ul UEFA.

×
Subiecte în articol: Steaua Bucuresti
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close