Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Echipa naţională de fotbal a României Under-21 a aprins lumânări la altarul de la Colectiv

Echipa naţională de fotbal a României Under-21 a aprins lumânări la altarul de la Colectiv

Echipa naţională de fotbal a României Under-21 a aprins lumânări la altarul de la Colectiv
Sursa foto: Foto: Agerpres
11 Noi 2015   •   10:35

Jucătorii din lotul reprezentativei de fotbal Under 21 a României au aprins, marți, lumânări în memoria celor care și-au pierdut viața în urma incendiului din Clubul bucureștean Colectiv.

Selecționerul Cristian Dulca a spus jurnaliștilor prezenți la Clubul Colectiv: ''Din păcate, eu preferam să merg cu echipa la inaugurarea unei autostrăzi Cluj — București decât să vin la un astfel de moment. Sigur că este trist ceea ce s-a întâmplat. Am venit să punem o lumânare pentru cei care nu mai sunt, să avem un gând bun pentru familiile care au rămas fără cei dragi. Sunt convins că vor trece greu peste aceste momente, dar sper să îi ajute Dumnezeu să fie puternici'', potrivit Agerpres.

În continuare, el a arătat: ''Noi ca națiune nu putem să fim indiferenți în fața unui asemenea eveniment negativ, sigur că toată România vorbește despre acest lucru. Este bine că au început să se miște lucrurile în țara noastră, dar este păcat că a trebuit să se întâmple o astfel de tragedie ca să se trezească tot poporul''.

Întrebat cum comentează faptul că nu există autorizație pentru a se juca pe Arena Națională, Dulca a spus: ''Nu comentez acest aspect. Nu sunt în regulă multe aspecte, nu doar acest aspect''.

Atacantul George Pușcaș, de la FC Bari, a declarat gazetarilor: ''Sincer, nu am cuvinte, sunt foarte trist și sunt alături de familiile îndoliate, cu durere în suflet. Suntem alături și de răniții din spitale. Vă dați seama, nu s-a întâmplat așa ceva după Revoluție. Eu eram în cantonament, a doua zi am văzut bilanțul morților și răniților și nu știam ce să mai zic. Nu se poate trece peste așa ceva. Da, se vorbește în Italia despre asta. Sper ca vineri să obținem o victorie și să o dedicăm celor decedați și familiilor îndoliate. Vom juca cu gândul la ei. Vom ține și un moment de reculegere''.

Selecționerul Cristian Dulca a stabilit lotul reprezentativei Under-21 a României pentru meciurile cu Danemarca și Țara Galilor din preliminariile Campionatului European de tineret din 2017.

Pe 13 noiembrie, de la ora 19,45, la Giurgiu, "tricolorii" U21 vor întâlni Danemarca, iar pe 17 noiembrie, de la ora 20,00, ei vor evolua la Wrexham împotriva Țării Galilor.

 

×
Subiecte în articol: Club Colectiv
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close