Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Edgar Gauracs va juca la Rapid. Copos susţine că s-a înţeles şi cu Săpunaru

Edgar Gauracs va juca la Rapid. Copos susţine că s-a înţeles şi cu Săpunaru

Edgar Gauracs va juca la Rapid. Copos susţine că s-a înţeles şi cu Săpunaru
30 Ian 2010   •   22:18


Atacantul leton al formaţiei FK Ventspils, Edgars Gauracs, cunoscut în România pentru cele trei goluri înscrise naţionalei de tineret a României în meciul câştigat de Letonia U21 cu 5-1, va evoluat la Rapid.

Jucătorul, în vârstă de 21 de ani, a semnat, sâmbătă, un contract valabil până la sfârşitul sezonului cu FC Rapid, el urmând să evolueze sub formă de împrumut. "Astăzi am rezolvat transferul lui Gauracs. Este un jucător bun de care aveam nevoie şi sper să ne ajute în îndeplinirea obiectivului. El a sosit aseară la Bucureşti, iar acum a semnat contractul. Va juca sub formă de împrumut, dar la vară Rapid are opţiune de cumpărare definitivă", a spus managerul sportiv al grupării giuleştene, Renzo Rossi, pentru Mediafax.

Gauracs este al doilea jucător transferat de gruparea giuleşteană din această iarnă, după mijlocaşul Ilie Iordache, care a fost şi el împrumutat până la vară de la formaţia elenă AEK Atena.

George Copos susţine însă că şi fundaşul Cristian Săpunaru, de la FC Porto, va fi împrumutat până la finalul sezonului la Rapid. Totuşi, preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a dezvăluit la Sport.ro că "FC Vaslui s-a băgat pe fir şi vrea să-l imprumute pe Săpunaru".

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Rapid Bucureşti Cristian Sapunaru
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close