Antena 3 Sport Fotbal intern Este oficial. Stadionul Giulești va fi demolat

Este oficial. Stadionul Giulești va fi demolat

29 Iul 2016   •   19:40
Este oficial. Stadionul Giulești va fi demolat

Presedintele CS Rapid a anunțat că stadionul Giulești va fi demolat în totalitate, iar în locul acestuia va fi construit unul modern pentru organizarea EURO 2020, anunță Jurnalul Național.

"În urma discuțiilor purtate cu reprezentanții Companiei Naționale de Investiții (CNI) și cu cei de la Federația Română de Fotbal, s-a stabilit că stadionul Rapid va fi demolat. În locul lui se va ridica o arenă nouă, cap-coadă.

Mai întâi ni s-au cerut actele de proprietate, iar noi le-am pus la dispoziție, pentru că așa este procedura. Compania Națională de Investiții va efectua lucrările, pe baza a ceea ce a indicat Federația Română de Fotbal, potrivit manualului de licențiere UEFA.

CS Rapid este doar beneficiar. Totul se construiește cu fondurile CNI.Anul acesta se va face protocolul de predare-primire, urmând ca în toamna anului viitor să demareze lucrările. Stadionul trebuie să fie gata până în 2020", a spus Vali Caciureac.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close