Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Europa League. Românii îşi ştiu adversarii, Motherwell pentru Steaua şi Omonia pentru Vaslui în Turul III

Europa League. Românii îşi ştiu adversarii, Motherwell pentru Steaua şi Omonia pentru Vaslui în Turul III

Europa League. Românii îşi ştiu adversarii, Motherwell pentru Steaua şi Omonia pentru Vaslui în Turul III
Sursa foto: fc vaslui
23 Iul 2009   •   23:59

Sorţii le-au hărăzit echipelor româneşti din Europa League echipe în formă, amândouă adversarele Stelei şi Vasluiului arătând o formă sportivă foarte bună. Steliştii vor juca împotriva scoţienilor de la Motherwell, care au întors spectaculos scorul împotriva albanezilor de la Flamurtari, şi FC Vaslui va întâlni Omonia Nicosia din Cipru, care a trecut de HV Torshavn din Feroe.
Steaua a învins pe Ujpest cu 2-1 în retur, după ce câştigase şi meciul din România cu 2-0, şi a câştigat dreptul de a juca în turul următor. Acolo, elevii lui Cristiano Bergodi îi vor întâlni pe scoţienii de la Motherwell. Aceştia fuseseră învinşi în prima manşă de albanezii de la Flamurtari cu scorul de 0-1, dar în retur au întors partida într-o mod incredibil, cu scorul neverosimil de 8-1. Murphy a înscris o "triplă" pentru britanici, în timp ce Forbes a reuşit şi el două goluri. Steaua va juca primul meci cu Motherwell în Ghencea, pe 30 iulie, iar returul în Scoţia.
FC Vaslui va întâlni în turul III fosta formaţie a lui Ioan Andone şi a lui Claudiu Niculescu, Omonia Nicosia, care a învins FC Torshavn cu 4-1 în Insulele Feroe, după ce în tur fusese 4-0.Primul meci din turul următor se va juca în România.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Vaslui steaua
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close