Antena 3 Sport Fotbal intern Fanii Stelei avertizează: Nu îl vom susţine pe Stoichiţă. Să nu semneze!

Fanii Stelei avertizează: Nu îl vom susţine pe Stoichiţă. Să nu semneze!

18 Sep 2009   •   11:34
Fanii Stelei avertizează: Nu îl vom susţine pe Stoichiţă. Să nu semneze!
Sursa foto: steaua bucuresti

Noul antrenor al Stelei nu a debutat cu dreptul în nou activitat. Fanii sunt furioşi pentru demiterea lui Bergodi şi au ameninţat că nu îl vor susţine pe Mihai Stoichiţă. Ei îl avertizau în plus pe acesta că va avea aceeaşi soartă cu a precedenţilor antrenori.
După o întâlnire cu suporterii la sadion, tehnicicanul se arăta puţin dezamăgit: "Asta e situaţia. Nu voi avea susţinerea lor. Voi încerca să mai discut cu ei şi altă dată?, declara Stoichiţă, în timp ce Basarab Panduru a rămas să discute în continuare cu fanii Stelei.
Aceştia arătau că au discutat cu unii jucători şi că mulţi ar vrea să plece din cauza patronului.
În plus, suporterii au cerut lui Stoichiţă să nu semneze contractul şi să plece din proprie iniţiativă.
Mihai Stoichiţă a sosit la stadionul Ghencea pentru a conduce prima şedinţă de pregătire din noul său mandat. Acesta a mai fost antrenor la Steaua în 1997-1998, când a înregistrat 30 de victorii în 44 de meciuri, pierzînd doar 6 întâlniri.
El a mai pregătit Farul Constanţa, Oţelul Galaţi, Aris şi AEK Limassol, Litex Loveci (Bulgaria), Pyunik Erevan, dar şi naţionalele Panama, Armenia şi Kuweit.
Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close