Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Fără "floare şi bostan" în Ghencea! Steaua a interzis consumul de seminţe pe stadion

Fără "floare şi bostan" în Ghencea! Steaua a interzis consumul de seminţe pe stadion

Fără "floare şi bostan" în Ghencea! Steaua a interzis consumul de seminţe pe stadion
03 Oct 2009   •   21:37

Expresia "Seminţe bune, băieţi! Floare şi bostan avem" nu îi va mai interesa pe microbiştii care se îndreaptă spre stadionul din Ghencea, suporteri sau oficiali. Steaua a anunţat că, începând de la meciul cu Gloria Bistriţa de duminică, consumul de seminţe, fie ele de floarea soarelui sau de dovleac, este interzis.

"Facem un apel către toţi spectatorii să nu cumpere aceste alimente înainte de a veni la stadion, deoarece nu li se va permite accesul cu acestea în incinta arenei", a anunţat clubul roş-albastru pe site-ul oficial.

Steaua a anunţat totodată şi ce alte obiecte sunt interzise pe stadion sau în ce cazuri nu li se va permite suporterilor accesul în arenă. Astfel, fanii Stelei nu pot intra pe stadion cu băuturi alcoolice, dar nici sub influenţa alcoolului. Materiale pirotehnice de orice natură, recipienţii cu apă sau băuturi răcoritoare de orice fel (sticle, PET, cutii din carton), armele alebe, monedele, brichetele, umbrelele, mănunchiuri de chei, brelocuri multe, steagurile cu beţe din plastic cu diametru mai mare de 16mm şi camerele de filmat handycam nu sunt nici ele permise pe stadion. La acestea se mai adaugă materialele de propagandă care incită la denigrarea ţării, xenofobie, ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă publică.

Clubul asigură însă că, "dacă vor exista spectatori care, din necunoaştere a regulilor stabilite, vor veni la stadion cu obiecte interzise, acestea vor fi depuse într-un spaţiu special amenajat şi recuperate la sfârşitul partidei, pe baza unor bonuri eliberate de club".

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ghencea
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close