Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Fără spectatori cu Pandurii şi Gloria: Steaua, sancţionată pentru torţele de la derby-ul cu Dinamo

Fără spectatori cu Pandurii şi Gloria: Steaua, sancţionată pentru torţele de la derby-ul cu Dinamo

Fără spectatori cu Pandurii şi Gloria: Steaua, sancţionată pentru torţele de la derby-ul cu Dinamo
02 Sep 2009   •   17:53


Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal a sancţionat Steaua cu două jocuri fără spectatori şi o amendă de 40.000 de lei, după ce fanii au aruncat torţe şi fumigene pe gazon la meciul cu Dinamo, informează Mediafax. Astfel, Steaua va jucă fără spectatori meciurile cu Pandurii Târgu Jiu şi Gloria Bistriţa, din etapa a şaptea, respectiv a noua.

Şi Astra va disputa un meci cu porţile închise şi va plăti o amendă de 40.000 de lei, după ce suporterii rapidişti au creat probleme la meciul Astra Ploieşti - FC Rapid. Astra Ploieşti va juca fără spectatori meciul cu Unirea Alba Iulia, din etapa a şaptea.

"Rapidul a fost clubul vizitator şi nu a organizat deplasarea şi cumpărarea biletelor suporterilor rapidişti la meciul cu Astra, motiv pentru care gruparea oaspete nu poate fi trasă la răspundere, chiar dacă suporterii acesteia au fost cei care au creat incidentele", a precizat Ion Neagu, preşedintele Comisiei de disciplină. El a mai arătat că fanii echipei Rapid au fost sancţionaţi de Jandarmerie la momentul respectiv, aceasta nefiind traba LPF.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Steaua Bucuresti Astra Ploieşti
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close