Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FC Braşov ? Oţelul Galaţi 1-1. Egalul nimănui (VIDEO)

FC Braşov ? Oţelul Galaţi 1-1. Egalul nimănui (VIDEO)

FC Braşov ? Oţelul Galaţi 1-1. Egalul nimănui (VIDEO)
22 Mai 2009   •   20:09


FC Braşov a scăpat printre degete ocazia de a se apropia de locurile ce duc în Cupele Europene, la capătul unui meci cu Oţelul Galaţi pe care l-a dominat. Elevii lui Răzvan Lucescu nu au reuşit însă să se desprindă decisiv şi au remizat, scor 1-1, în primul meci din etapa a 32-a a Ligii I.

Rezultatul nu avantajează niciuna dintre cele două formaţii, ale căror obiective sunt total diferite. Dacă Oţelul Galaţi a câştigat totuşi un punct în lupta pentru evitarea retrogradării, FC Braşov se află acum la patru puncte de Universitatea Craiova, ocupanta locului şase în Liga I, însă oltenii au un meci mai puţin disputat.

FC Braşov a început bine partida, iar în minutul 29 a reuşit să deschidă scorul. Roman a centrat din corner, portarul gălăţenilor a ratat intervenţia şi Abrudan a reluat cu capul în poarta goală.



Până la pauză meciul s-a echilibrat, iar în repriza a doua Oţelul a început chiar să pună probleme în atac. Golul egalizator a venit în minutul 74, după un atac rapid al gălăţenilor finalizat de Pena. Rezultatul a rămas apoi neschimbat până la finalul partidei, deşi Oţelul a rămas în zece oameni după eliminarea lui Bourceanu.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Oţelul Galaţi FC Brasov
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close