Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FC Timişoara şi Dinamo s-au înţeles ca meciul dintre ele să fie arbitrat de Alexandru Tudor

FC Timişoara şi Dinamo s-au înţeles ca meciul dintre ele să fie arbitrat de Alexandru Tudor

FC Timişoara şi Dinamo s-au înţeles ca meciul dintre ele să fie arbitrat de Alexandru Tudor
12 Mai 2009   •   18:02

După ce oficialii federaţiilor de fotbal din Anglia şi Portugalia au refuzat să trimită arbitri pentru partida dintre Dinamo şi FC Timişoara, patronul bănăţenilor, Marian Iancu, a solicitat acceptul Comisiei Centrale a Arbitrilor ca meciul din 16 mai 2009 să fie condus la centru de Alexandru Tudor.

Clubul timişorean a anunţat pe site-ul oficial că Marian Iancu a ajuns la un acord verbal cu preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, lucru confirmat şi de oficialul dinamovist. "Da, am convenit cu domnul Iancu ca arbitru să fie Tudor. În condiţiile în care străinii au refuzat, era cea mai bună soluţie. Am semnat o cerere pe care am înaintat-o Comisiei Centrale a Arbitrilor. Nu au cum să ne refuze din moment ce am convenit ambele părţi asupra arbitrului", a declarat Borcea.

Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Ioan Igna, a salutat decizia cluburilor de a apela la un arbitru român şi a precizat pentru agenţia Mediafax că asistenţii arbitrului Alexandru Tudor la meciul Dinamo - FC Timişoara vor fi selecţionaţi dintre cei care au primit cele mai mari note din partea observatorilor în acest sezon al Ligii I.

Antena3.ro

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close