Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FC Vaslui a învins Dinamo, scor 2-1

FC Vaslui a învins Dinamo, scor 2-1

FC Vaslui a învins Dinamo, scor 2-1
Sursa foto: Foto: gsp.ro
19 Sep 2010   •   22:43

Vasluienii au obţinut toate cele trei puncte de pe arena din Ştefan cel Mare. Trupa lui Lopez Caro a revenit după ce a fost condusă şi a câştigat, cu 2 la 1, derbiul cu Dinamo.

Prima fază periculoasă a aparţinut gazdelor. Şutul puternic a lui N'Doye de la distanţă a fost respins cu greu de Kuciak. Dinamoviştii au deschis scorul în minutul 18. Liviu Ganea a înscris cu capul după o centrare a lui Bordeanu.

Moldovenii au reuşit golul de 1 la 1 în minutul 33. Wesley a şutat spre poartă, iar în încercarea de a degaja, fundaşul dinamovist Bordeanu a deviat în propria poartă. Wesley şi-a adus echipa în avantaj în minutul 39, marcând cu capul în urma unei centrări a lui Sânmărtean.

La zece minute după pauză alb-roşii au trecut pe lîngă golul de 2 la 2. Torje a executat bine o lovitură liberă, dar Kuciak a reţinut cu siguranţă.

În minutul 66, Ganea a profitat de o eroare în defensiva vasluienilor, însă şutul său a trecut pe lângă. În ultimul minut al jocului, centralul Augustus Constantin a dictat penalti pentru Dinamo după un fault a lui Kuciak la Ganea.

N`Doye a executat lovitura de pedeapsă, dar a trimis în bara transversală. S-a terminat 2 la 1 pentru vasluieni, care au ajuns la 11 puncte în clasamentul Ligii I, iar elevii lui Andone rămîn cu 14 puncte în opt etape.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Dinamo FC Vaslui
Parteneri
"Paul de România", arestat preventiv după ce a fost prins în Malta
x close