Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FC Vaslui îşi revine după ruşinea de la Cluj şi învinge Oţelul Galaţi cu 2-1 (VIDEO)

FC Vaslui îşi revine după ruşinea de la Cluj şi învinge Oţelul Galaţi cu 2-1 (VIDEO)

FC Vaslui îşi revine după ruşinea de la Cluj şi învinge Oţelul Galaţi cu 2-1 (VIDEO)
Sursa foto: gabriel canu
08 Apr 2009   •   18:37

Eşecul de proporţii din acest weekend, 0-3 cu CFR Cluj, pare să nu fi lăsat urme foarte adânci în moralul jucătorilor antrenaţi de Viorel Moldovan. Cele mai bine clasate echipa ale Moldovei în Liga 1 nu au reuşit decât un meci mediocru la Vaslui, câştigat fără foarte multe emoţii de gazde. În urma acestei echipe, echipa patronată de Adrian Porumboiu a depăşit Steaua în clasament, situându-se pe locul şapte în Liga 1 în acest moment.
Gazdele şi-au asigurat foarte repede un avantaj de două goluri, făcând ca misiunea echipei lui Petre Grigoraş să fie şi mai dificilă. Primul gol a venit foarte devreme, în minutul 6, după ce Gabriel Cânu a reuşit să convertească în gol o centrare venită după ce oaspeţii reuşiseră să respingă în primă instanţă. Cânu a reluat mingea ca un mare jucător şi a marcat din vole, la colţul scurt, bătându-l pe Kolev, care ar fi trebuit să apere şutul venit pe partea sa.

Imediat a venit şi majorarea de scor, din gheta lui Milos Pavlovic. Sârbul a marcat după un şut ratat al unui coleg al său care a venit în urma unei lovituri de colţ de pe dreapta. Scorul părea, deja destul de greu de întors de gălăţeni, care au nevoie de puncte pentru a nu intra în hora retrogradării.

Elevii lui Petre Grigoraş nu au reuşit să ofere o replică pe măsură, şi gazdele au fost cele care au dominat tot restul reprizei, Mike Temwanjera ratând o ocazie foarte mare în ultimul minut al reprizei.
A doua parte a jocului a debutat fericit pentu oaspeţi, care au câştigat dreptul să spere în urma golului lui Robert Elek din minutul 55. Jucătorul a reuşit să înscrie cu capul după o centrare înaltă a lui Râpă care l-a depăşit pe portarul Kuciak.

Până în minutul 70, jucătorii lui Viorel Moldovan s-au aflat la conducerea jocului, ratând mai multe ocazii, dar apropierea fluierului final i-a făcut pe oaspeţi să trateze cu mai multă atenţie faza ofensivă şi au apărut şansele se a marca la poarta lui Kuciak. Gabi Giurgiu a irosit cea mai mare şansă de egalare a "oţelarilor" în minutul 75, atunci când, rămas singur cu portarul, a trimis mult peste poartă.
Gălăţenii nu au dus până la capăt revenirea începută în minutul 55, însă, iar partida din Vaslui s-a terminat cu scorul de 2-1, scor care aduce gazdelor locul al şaptelea în clasamentul Ligii 1, peste Steaua. Oţelul rămâne pe locul al 11-lea, la şapte puncte de primul loc retrogradabil, şi nu îşi permite mulţi paşi greşiţi.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Viorel Moldovan FC Vaslui Oţelul Galaţi
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close