Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FC Vaslui l-a suspendat pe Lopez Caro. Viorel Hizo, antrenor interimar

FC Vaslui l-a suspendat pe Lopez Caro. Viorel Hizo, antrenor interimar

FC Vaslui l-a suspendat pe Lopez Caro. Viorel Hizo, antrenor interimar
08 Oct 2010   •   18:48

Consiliul de Administraţie al clubului FC Vaslui a decis ca antrenorul Juan Ramon Lopez Caro să fie suspendat din funcţie şi cercetat disciplinar.

"Pe perioada cercetării disciplinare, în baza articolului 52, litera a, din Codul Muncii, contractul individual de muncă încheiat cu domnul Juan Ramon Lopez Caro se suspendă", se arată într-un comunicat de presă al FC Vaslui.

Antrenorul era de mai bine de o lună într-un conflict cu patronul echipei, Adrian Porumboiu. "Omul e dus cu sorcova! Şi de râie scapi mai uşor! Nu va sta pe bancă la amicalul cu Dacia Chişinău! La Vaslui e Festivalul Umorului, iar Lopez Caro e capul de afiş", a atacat Porumboiu. Oficialii clubului îi reproşează lui Caro rezultatele slabe ale echipei, dar şi modul în care pregăteşte formaţia.

Josep Vandellos, avocatul lui Caro, a anunţat, printr-un comunicat, că tehnicianul spaniol nu intenţionează să cedeze "presiunilor la care este supus în mod constant" de oficialii grupării moldovene.

Antrenorul interimar al echipei FC Vaslui va fi Viorel Hizo. Acesta a condus vineri prima şedinţă de pregătire. "Mi-am dorit să revin în Liga 1! Am vorbit în permanenţă cu domnul Adrian Porumboiu. Vasluiul e o echipă cu un lot valoros şi poate reveni în lupta pentru podium. Trebuie să lucrăm cât mai bine pentru a ieşi din pasa proastă şi avem şanse la titlu", a spus Hizo.

Hizo a fost ajutat de cel care va ocupa funcţia de antrenor secund, Dorin Zotincă, iar portarii s-au pregătit cu Ioan Mangec, antrenorul de portari revenind asupra deciziei de a demisiona.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Vaslui Adrian Porumboiu
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close