Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Fericit că a scăpat cu viaţă, Golanski vrea să dea un gol cu capul în derby-ul cu Dinamo (VIDEO)

Fericit că a scăpat cu viaţă, Golanski vrea să dea un gol cu capul în derby-ul cu Dinamo (VIDEO)

Fericit că a scăpat cu viaţă, Golanski vrea să dea un gol cu capul în derby-ul cu Dinamo (VIDEO)
07 Mai 2009   •   11:46

După ce a fost rănit de o piatră aruncată de un huligan, în timp ce făcea deplasarea cu autocarul Stelei la Buzău, Pawel Golanski a declarat că se consideră norocos că a scăpat doar cu un traumatism uşor. "Dacă nu aveam noroc, pentru că eu consider că am avut din plin, putea să mă omoare", a spus stelistul.

Golanski a adăugat că nici nu intră în discuţie să îşi dorească să părăsească România după acest incident. "În nici un caz aşa ceva. România nu înseamnă acel huligan, dar, totuşi, nu e normal ceea ce s-a întâmplat. Cel care a făcut acel gest nu se poate numi suporter. Noi suntem jucători şi consider că nu este normal să fim atacaţi pe stradă", a declarat Golanski pentru Gazeta Sporturilor.

Stelistul nu se lasă şi anunţă că este gata să joace în derby-ul cu Dinamo şi, mai mult, să dea şi gol. Şi nu oricum, ci cu capul! "Vreau să dau gol cu capul în meciul cu Dinamo", a declarat pentru GSpTV Pawel Golanski.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Steaua Bucuresti Dinamo Bucuresti
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close