Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Finala Cupei, CFR - Timişoara, se joacă la Târgu-Jiu, dar fanii gorjeni au primit doar 900 de bilete!

Finala Cupei, CFR - Timişoara, se joacă la Târgu-Jiu, dar fanii gorjeni au primit doar 900 de bilete!

Finala Cupei, CFR - Timişoara, se joacă la Târgu-Jiu, dar fanii gorjeni au primit doar 900 de bilete!
Sursa foto: stadion pandurii
10 Iun 2009   •   19:04

Alegerea Federaţiei Române de Fotbal de a organiza finala Cupei României la Târgu-Jiu pe terenul Pandurilor îşi arată neajunsurile. Arena gorjeană nu are decât 9.000 de locuri, iar microbiştii din oraşul organizator sunt aproape excluşi de la acest meci. Pe lângă biletele date cluburilor care jor juca finala, CFR Cluj şi FC Timişoara, gazdele au primit 1.900 de tichete de acces, din care 1.000 au fost date de gazde sponsorilor şi finanţatorilor, în timp ce doar 900 au fost puse în vânzare la casele de la stadion.
Finala Cupei României, care se va juca sâmbătă la Târgu-Jiu, iar meciul a alimentat imaginaţia suporterilor din oraşul gorjean, care s-au prezentat miercuri încă de la ora 8 dimineaţa la casele de bilete, cu două ore înainte de deschiderea acestora, informează Mediafax. Căldura a devenit repede insuportabilă dar microbiştii, care se învoiseră de la serviciu pentru a-şi procura biletele, au rezistat s-au asigurat că vor vedea pe viu ultimul meci al sezonului.
"Cine a dorit să vină la meci a putut să cumpere în limita numărului de bilete repartizate la Târgu Jiu, cele mai multe fiind distribuite la Timişoara şi Cluj-Napoca. Noi am fost prezenţi aici să ne asigurăm că se respectă rândul şi să prevenim, eventual, apariţia unor indivizi care ar putea să vândă biletele la suprapreţ. Această acţiune a fost în atenţia poliţiştilor comunitari, jandarmilor şi poliţiştilor, pentru a se desfăşura în condiţii normale", a precizat Ion Tudor, directorul Poliţiei Comunitare Târgu Jiu pentru Mediafax.
Toate biletele de la Finala Cupei României au fost epuizate în mai puţin de o oră de când s-au deschis casele de bilete. Partida CFR Cluj - FC Timişoara se joacă sâmbătă la ora 20:45, pe stadionul de la Târgu Jiu.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cupa Romaniei CFR Cluj FC Timisoara
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close