Flavius Stoican îşi începe aventura de antrenor la Minerul Mehedinţi Valea Copcii

06 Apr 2009   •   21:55
Flavius Stoican îşi începe aventura de antrenor la Minerul Mehedinţi Valea Copcii Flavius Stoican
Fostul internaţional român Flavius Stoican, ajuns la 33 de ani, a decis să îşi înceapă cariera de tehnician şi a preluat funcţia de antrenor principal la echipa de Liga a III-a Minerul Mehedinţi. Fostul jucător de la Universitatea Craiova, Dinamo sau Şahtior Doneţk are deja un obiectiv trasat de conducerea clubului, trebuie să ducă noua sa echipă în Liga a II-a.
"În principiu, ne-am înţeles. De miercuri voi conduce primul antrenament. Vreau să ajut echipa să-şi îndeplinească obiectivul şi din postura de jucător. Va fi dificil să promovăm, fiindcă Fortuna Covaci şi CS Ineu s-au distanţat, dar sper să recuperăm până la finele campionatului diferenţa de puncte care ne separă de primele două locuri. Dacă nu, vom încerca sezonul viitor să promovăm", a declarat fostul internaţional român, pentru Mediafax.
Debutul în prima divizie a lui Flavius Stoican s-a produs în 1995, atunci când acesta a jucat primul său meci la Universitatea Craiova. În 2002, el s-a transferat la Dinamo, pentru a pleca apoi la Şahtior. Între 1999 şi 2005, Stoican a strâns şi 18 prezenţe în prima reprezentativă a Românei.
Antena3.ro

x close