Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Flavius Stoican îşi începe aventura de antrenor la Minerul Mehedinţi Valea Copcii

Flavius Stoican îşi începe aventura de antrenor la Minerul Mehedinţi Valea Copcii

Flavius Stoican îşi începe aventura de antrenor la Minerul Mehedinţi Valea Copcii
Sursa foto: Flavius Stoican
06 Apr 2009   •   21:55

Fostul internaţional român Flavius Stoican, ajuns la 33 de ani, a decis să îşi înceapă cariera de tehnician şi a preluat funcţia de antrenor principal la echipa de Liga a III-a Minerul Mehedinţi. Fostul jucător de la Universitatea Craiova, Dinamo sau Şahtior Doneţk are deja un obiectiv trasat de conducerea clubului, trebuie să ducă noua sa echipă în Liga a II-a.
"În principiu, ne-am înţeles. De miercuri voi conduce primul antrenament. Vreau să ajut echipa să-şi îndeplinească obiectivul şi din postura de jucător. Va fi dificil să promovăm, fiindcă Fortuna Covaci şi CS Ineu s-au distanţat, dar sper să recuperăm până la finele campionatului diferenţa de puncte care ne separă de primele două locuri. Dacă nu, vom încerca sezonul viitor să promovăm", a declarat fostul internaţional român, pentru Mediafax.
Debutul în prima divizie a lui Flavius Stoican s-a produs în 1995, atunci când acesta a jucat primul său meci la Universitatea Craiova. În 2002, el s-a transferat la Dinamo, pentru a pleca apoi la Şahtior. Între 1999 şi 2005, Stoican a strâns şi 18 prezenţe în prima reprezentativă a Românei.
Antena3.ro

×
Parteneri
Ultima zi de vacanţă pentru politicieni. Urmează o lună grea
x close