Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Florin Costea: Sunt principalul vinovat pentru înfrângerea cu Steaua. Am irosit multe şanse de gol

Florin Costea: Sunt principalul vinovat pentru înfrângerea cu Steaua. Am irosit multe şanse de gol

Florin Costea: Sunt principalul vinovat pentru înfrângerea cu Steaua. Am irosit multe şanse de gol
08 Dec 2009   •   12:47

Atacantul Universităţii Craiova, Florin Costea, i-a luat apărarea antrenorului său la finalul partidei din etapa a 16-a pe care Ştiinţa a pierdut-o în ultimul minut, scor 1-2, cu Steaua. Costea a spus că el este principalul responsabil pentru rezultatul final, deoarece a irosit foarte multe şanse mari de gol.

"Eu sunt principalul responsabil pentru înfrângere, am avut 5-6 ocazii clare, pe care le-am ratat. Mi-a ieşit totul, dar nu a intrat mingea în poartă. Îmi cer scuze pentru ratări, poate data viitoare va fi mai bine. Această înfrângere este foarte dureroasă şi nu ştim ce să mai facem, parcă suntem blestemaţi în meciurile cu Steaua", a declarat Florin Costea.

Atacantul Ştiinţei a mai punctat faptul că "Steaua a jucat 5 minute la început şi 5 minute la final, a avut două ocazii şi ne-a dat două goluri". "Noi am jucat tot meciul şi am dat doar un gol, deşi am avut 10 ocazii. Ce vină are Eugen Neagoe (n.r antrenorul Universităţii) că am ratat eu şase ocazii de gol azi? Ce vină are el că noi ne-am creat 10 ocazii de gol, dar le-am ratat?", a întrebat Costea.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Florin Costea Universitatea Craiova
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close