Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Florin Halagian la Gloria Bistriţa în locul lui Tăbârcă. Pădureanu: "Avea prea mult bun simţ"

Florin Halagian la Gloria Bistriţa în locul lui Tăbârcă. Pădureanu: "Avea prea mult bun simţ"

Florin Halagian la Gloria Bistriţa în locul lui Tăbârcă. Pădureanu: "Avea prea mult bun simţ"
Sursa foto: florin halagian
01 Oct 2009   •   16:53

Gloria Bistriţa, "lanterna roşie" din Liga I după disputarea a opt etape, a renunţat le serviciile antrenorului principal Sandu Tăbârcă. Locul său va fi luat de Florin Halagian, care până acum îndeplinea rolul de director tehnic şi manager general la echipa alb-albastră. Printre motivele invocate de Jean Pădureanu pentru plecarea lui Tăbârcă este faptul că acesta ar avea un bun simţ care îl împiedică să se impună în faţa jucătorilor "şmecheri".
"ACF Gloria 1922 Bistriţa anunţă că joi 1 octombrie, pe cale amiabilă, colaborarea dintre clubul nostru si antrenorul principal Sandu Tăbîrcă a luat sfârşit, la solicitarea tehnicianului în vârstă de 44 de ani. Stafful tehnic va fi condus în continuare de directorul tehnic-manager general Florin Halagian, ajutat de antrenorul secund-jucător Cristian Coroian", a anunţat site-ul oficial al clubului.
Tăbârcă s-a limitat să ureze succes în continuare echipei şi să le ceară suporterilor să nu îşi piardă răbdarea cu jucătorii, care trebuie sprijiniţi.
"Urez succes echipei şi le mulţumesc celor care m-au sprijinit, în special domnului Jean Pădureanu. Suporterilor bistriţeni le transmit saă aibă încredere în echipă şi să-i sprijine pe jucători în aceste momente dificile", a declarat Sandu Tăbîrcă pentru sursa citată.
Preşedintele clubului, Jean Pădureanu, a explicat plecarea antrenorului venit la Bistriţa pentru a-l înlocui pe Ioan Ovidiu Sabău, plecat la FC Timişoara.
"Tăbîrcă este un băiat corect, dar Halagian va fi numărul unu. Tăbîrcă are două probleme. Una este că a trăit într-o altă ţară 20 de ani şi are prea mult bun simţ. În România, dacă nu eşti şmecher şi dacă nu mai înjuri câteodată jucătorii, nu te poţi impune. A doua problemă e că nu are experienţă. Dacă va rămâne un an cu Halagian, va ajunge antrenor bun", a precizat Jean Pădureanu.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gloria Bistrita Jean Padureanu Liga I
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close