Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Florin Lovin este oficial jucătorul lui TSV 1860 Munchen

Florin Lovin este oficial jucătorul lui TSV 1860 Munchen

Florin Lovin este oficial jucătorul lui TSV 1860 Munchen
18 Iul 2009   •   14:01

Unul dintre indezirabilii din Ghencea, Florin Lovin, va evolua în următoarele trei sezoane la TSV 1860 Munchen, grupare care a încheiat ultima ediţia a 2.Bundesliga pe locul 12. Conform Gazetei Sporturilor, jucătorul va primi un salariu de 200.000 de euro anual, în timp ce Steaua va primi în schimbul mijlocaşului 500.000 de euro.

În vârstă de 27 de ani, Lovin a venit la Steaua în 2004, alături de fostul coleg de la FCM Bacău, Eugen Baciu. A marcat chiar la debut, într-o victorie cu 3-1 în faţa Farului, şi şi-a trecut în palmares doua titluri de campion al României şi o semifinală a Cupei UEFA. Din cauza evoluţiilor sale slabe din ultimul timp şi a conflictelor cu suporterii, conducerea din Ghencea l-a pus pe lista de transferuri şi l-a trimis la echipa a doua a clubului.

Antrenorul lui TSV MUnchen consideră că Lovin este o achiziţie excelentă pentru echipa sa. ?Florin este exact profilul de fotbalist de care aveam nevoie. Este un jucător de numărul 6 autentic, activ, cu un joc bun de cap, agresiv şi tehnic. Un fotbalist care gândeşte defensiv şi care trebuie să devină un leu?, a declarat Edward Lienen.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: steaua
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close