Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Florin Lovin, în atenţia lui Livorno şi Brescia

Florin Lovin, în atenţia lui Livorno şi Brescia

Florin Lovin, în atenţia lui Livorno şi Brescia
Sursa foto: Florin Lovin
30 Ian 2009   •   13:33

Fotbalistul, mijlocaş al echipei Steaua Bucureşti, ar putea părăsi echipa din Ghencea pentru a merge în Italia, unde este dorit de Livorno şi Brescia. Echipele din Serie B doresc, conform site-ului tuttomercatoweb.com, să îl achiziţioneze pe Lovin. Acesta se află într-o creştere de formă în acest sezon, faţă de antiperformanţele din anii trecuţi, care i-au adus huiduielile tribunelor din Ghencea.
"Potrivit unor surse apropiate tuttomercatoweb, Livorno nu este singura formaţie interesată de mijlocaşul echipei Steaua Bucureşti, Florin Lovin. Fotbalistul român este monitorizat, în fapt, şi de gruparea Brescia", anunţă gsp.ro.
Înaltul mijlocaş joacă la Steaua din sezonul 2004/2005, când s-a transferat de la gruparea moldoveană FCM Bacău. În vârstă de doar 26 de ani, el se poate lăuda, deja, cu eliminarea Valenciei din Cupa Uefa, în 2005 (împotriva căreia a şi executat cu succes o lovitură de departajare), participarea în semifinalele aceleiaşi competiţii un an mai târziu şi trei prezenţe în grupele Champions League. Lovin a strâns, conform gsp.ro, 141 de jocuri în Liga 1, 28 de meciuri în Liga Campionilor (inclusiv preliminarii) şi 18 meciuri în Cupa Uefa.
Foto: www.daylife.com
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Steaua
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close