x close

Fosta campioană din Liga I își schimbă antrenorul. Cine vine la Astra

15 Mai 2017   •   21:58
Fosta campioană din Liga I își schimbă antrenorul. Cine vine la Astra

Edi Iordănescu a fost invitatul lui Ovidiu Ioaniţoaia la emisiunea Tribuna 0, de la Radio Europa FM, iar tehnicianul a confirmat că poartă discuţii pentru preluarea Astrei, scrie GSP.

Aflat în dialog cu un ascultător, Edi Iordănescu a glumit în momentul în care suporterul a afirmat că la Giurgiu se discută despre venirea lui la echipă în această vară: "Dacă doar de câteva zile știți, înseamnă că aţi aflat târziu".

Totuşi, tehnicianul de 38 de ani a confirmat că poartă discuţii cu şefii Astrei, dar nu a luat încă o hotărâre. Oficialii giurgiuveni doresc o reconstrucţie la echipă, însă cu restricţii financiare.

"Sunt discuţii, mi s-a propus un anumit proiect. Şi vom vedea în perioada următoare dacă ajungem la un consens. Se doreşte o reconstrucţie, un plan pe termen mediu şi lung, dar cu anumite restricţii financiare. Voi avea o discuţie şi cu Şumi, în cazul în care vor creşte şansele să ajung acolo. Probabil cam într-o săptămână voi face o alegere", a spus Edi Iordănescu la Tribuna 0.

Marius Şumudică a confirmat deja că va pleca de la Astra la finalul acestui sezon, după ce a adus în premieră titlul de campioană la Giurgiu şi a calificat echipa în primăvara europeană.

Citeşte mai multe despre:

astra
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati