Antena 3 Sport Fotbal intern Fotbalist de națională, scos în stradă cu pistolul la tâmplă: Dispari din România!

Fotbalist de națională, scos în stradă cu pistolul la tâmplă: Dispari din România!

10 Ian 2020   •   09:35
Fotbalist de națională, scos în stradă cu pistolul la tâmplă: Dispari din România!

Atacantul hondurian Carlos Costly a fost una din prezenţele exotice ale FC Vaslui în perioada când echipa era patronată de Adrian Porumboiu. Acesta a avut un conflict major cu interlopul local „Grecu“ după o aventură cu nevasta acestuia.

„El vorbea cu prietena sau soţia unui vestit interlop din Vaslui, poreclit «Grecu'». Exista un bar în Vaslui, avea un nume sud-american, iar acolo lucra respectiva femeie. Nu doar Costly, mai mulţi jucători îşi făceau veacul pe acolo. Costly s-a combinat cu ea iar Grecu a aflat După un meci CFR Cluj - Vaslui, Costly s-a întors la Vaslui şi s-a întâlnit cu prietena interlopului. În acea perioadă, «Grecu'» montase camere video pentru a-şi supravegha prietena. Aşa că s-a dus peste ei şi i-a prins în fapt.   L-a scos pe Costly în chiloţi, în stradă, i-a pus pistolul la cap şi i-a spus: «Până dimineaţa la ora 07:00, să dispari din România!». Ceea ce s-a şi întâmplat. În acea noapte, Costly a luat taxiul până la Bucureşti, s-a urcat în avion şi a plecat la el în ţară”, a spus Ilisei, în dialogul purtat cu moderatorul Costin Ştucan, la GSP.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close