Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Fotbalistul român prăbușit pe teren face primele declarații: „Am fost anunțat că am ajuns la spital în comă de gradul 3”

Fotbalistul român prăbușit pe teren face primele declarații: „Am fost anunțat că am ajuns la spital în comă de gradul 3”

Fotbalistul român prăbușit pe teren face primele declarații: „Am fost anunțat că am ajuns la spital în comă de gradul 3”
31 Aug 2017   •   14:07

Fotbalistul Codruț Anghel, de la Concordia Chiajna 2, care s-a prăbușit pe teren în timpul unui meci de verificare cu FCSB 2, a povestit la Sport Total FM trauma prin care a trecut.

”Din câte știu eu, am schimbat salvarea pe undeva prin oraș, am ajuns la Municipal unde mi s-au făcut investigații amanuntite. Cand am ajuns la spital nu se știa starea mea exactă. Am fost anunțat de către cei de pe ambulanță că am ajuns la spital in coma de gradul 3”, a mărturisit fotbalistul.

”Am revăzut filmarea, mă uit și caut să văd exact ce se întâmplă după ce sunt lovit și reacția mea, pentru că eu nu vedeam nimic. Auzeam ce se întâmplă, dar vorbeau foarte mulți în jurul meu și nu știam cine, ce spune sau chiar unde sunt”, a spus Codruț Anghel.

 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close