Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Francezii apreciază evoluţia Stelei. N-au mai luat 5!

Francezii apreciază evoluţia Stelei. N-au mai luat 5!

Francezii apreciază evoluţia Stelei. N-au mai luat 5!
06 Noi 2008   •   12:36

Presa franceză apreciază că echipa lui Dorinel Munteanu a jucat mai bine în meciul cu Olympique Lyon de pe ?Gerland? decât în urmă cu două săptămâni, atunci când Steaua a încasat 5 goluri.? Formaţia roş-albastră a fost mult mai consistentă decât în întâlnirea de la Bucureşti. "Liga Campionilor nu oferă mereu nopţi cu 5-3. Din fericire, există Juninho...Lovitură de geniu a brazilianului. E bine! Graţie unei victorii meritate şi a egalului lui Bayern, OL e în fruntea grupei. N-a fost uşor, OL a intrat în capcana oaspeţilor. Steaua a fost mult mai consistentă decât versiunea din meciul tur, dar şi-a expus slăbiciunile.? a titrat cotidianul Le Progres din Lyon.
Eroul partidei de miercuri, Juninho Pernanbucano, a pus parcă cu mâna un balon în poarta neinspiratului Zapata, dintr-o lovitură liberă excelent executată de starul brazilian. La 35 de ani, Juninho, a lăsat deseori impresia că steliştii sunt nişte simple jaloane în faţa elementelor tehnice ameţitoare ale acestuia.
Cu toate acestea mijlocaşul lyonez a declarat diplomat: ?A fost un meci dificil şi pot spune că am jucat cu o Steaua mai bună decât în tur, o echipă dezinvoltă, care nu avea ce pierde şi a făcut un meci bun?.
Steaua a pierdut cu scorul de 2-0 (1-0) meciul de la Lyon, în compania formaţiei Olympique, în etapa a patra a grupei F a Ligii Campionilor, ratând calificarea în optimile competiţiei, însă având şanse teoretice la accederea în 16-imile Cupei UEFA.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Olympique Lyon Steaua Bucuresti
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close