Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Frangipane: "Iuliu Mureşan şi Toni Conceicao sunt nişte incompetenţi. Normal că n-au fost rezultate la CFR"

Frangipane: "Iuliu Mureşan şi Toni Conceicao sunt nişte incompetenţi. Normal că n-au fost rezultate la CFR"

Frangipane: "Iuliu Mureşan şi Toni Conceicao sunt nişte incompetenţi. Normal că n-au fost rezultate la CFR"
Sursa foto: frangipane
15 Iun 2009   •   15:14

Argenitianul Paolo Frangipane, cumpărat de CFR Cluj în iarnă, i-a criticat în termeni foarte duri pe preşedintele grupării, Iuliu Mureşan, şi pe antrenorul Toni Conceicao. Nemulţumit că joacă foarte rar, Frangipane pune lipsa de rezultate, referindu-se la ratarea Ligii Campionilor, a ardelenilor pe seama incompetenţei conducerii. În aceste condiţii, zilele mijlocaşului la CFR Cluj sunt numărate.
"Eu am fost adus in iarnă, când antrenor era Dusan Uhrin, care se baza pe mine şi făcea eforturi să mă integreze în jocul echipei. Când începusem să mă acomodez Dusan a plecat şi a venit acest Conceicao. Pentru el parcă nici nu existam. Am încercat să vorbesc cu acest portughez, dar nici nu ma băga în seama. Eu m-am pregătit serios, am facut tot ce depindea de mine. Dar cu o strategie de azi pe mâine gândită de domnul Mureşan si cu un asemenea antrenor este greu să colaborezi. Din cauza incompeţentei lor rezultatele nu au venit, chiar dacă s-au investit mulţi bani. Pe mine au dat 500.000 de euro şi nu mi-au dat nicio şansă. Aici se vede strategia lor", a declarat Frangipane în cancan.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj Iuliu Muresan
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close