Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Fraţii Karamyan, ca şi transferaţi de Steaua. Gig Becali: ?Am stabilit deja contractul?

Fraţii Karamyan, ca şi transferaţi de Steaua. Gig Becali: ?Am stabilit deja contractul?

Fraţii Karamyan, ca şi transferaţi de Steaua. Gig Becali: ?Am stabilit deja contractul?
Sursa foto: artiom karamyan
29 Ian 2010   •   17:18

Gigi Becali a anunţat, vineri, că a ajuns la un acord cu fraţii Artiom şi Arman Karamyan asupra contractelor care i-ar aduce la echipa din Ghencea. Cei doi au făcut o vizită la reşedinţa lui Gigi Becali din Aleea Alexandru unde, asistaţi de fratele şi agentul lor, Arthur Karamyan, s-au înţeles în principiu asupra unei sume. Cei doi ar putea semna în termen de două sau trei zile.
"Din punctul meu de vedere, ne-am înţeles asupra contractului, mai trebuie să-l studieze şi mâine sau poimâine vor semna", a declarat latifundiarul la finalul întâlnirii la care a participat şi preşedintele clublui, Valeriu Argăseală.
"Bineînţeles că vom merge în cantonament cu Steaua, este o mare bucurie pentru noi, putem să câştigăm titlul acum", a declarat armeanul pentru Mediafax.
"Până nu semnează, nu cred. Normal că sunt fericit, dar un jucător nu poate fi determinat în lupta pentru titlu. Echipa contează. Şansele rămân la fel", a declarat şi antrenorul Stelei, Mihai Stoichiţă.
Artiom şi Arman Karamyan şi-au reziliat, vineri, contractele cu FC Timişoara. Jucătorii au confirmat deja acest lucru şi au recunoscut că au renunţat la 4 rate contractuale pentru a-l determina pe Marian Iancu să le dea drumul.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali steaua FC Timisoara
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close