Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Fundaşul dinamovist Julio Cesar a ajuns la un acord cu Gaziantepspor

Fundaşul dinamovist Julio Cesar a ajuns la un acord cu Gaziantepspor

Fundaşul dinamovist Julio Cesar a ajuns la un acord cu Gaziantepspor
20 Ian 2009   •   17:22

Fundaşul brazilian al lui Dinamo, Julio Cesar Correa, a ajuns marţi la un acord pentru un transfer la formaţia turcă Gaziantepspor, iar în câteva zile urmează să fie finalizate toate detaliile tranzacţiei.
Conform GSp.ro, fundaşul de 30 de ani primise o hârtie de la oficialii dinamovişti conform căreia se putea transfera la orice echipă care plăteşte 600.000 de euro în schimbul său. Astfel, Julio Cesar a ajuns la un acord cu Gaziantepspor, cu care va semna un contract pe 3 ani.
Julio Cesar (30 de ani) a ajuns la Dinamo în vara anului trecut, semnând un contract pe două sezoane, după ce înainte mai evoluase pentru Real Valladolid, Real Madrid, AC Milan, Real Sociedad, Benfica sau Bolton Wanderers. Fotbalistul a jucat în 10 meciuri pentru gruparea roş-albă, însă în ultimul timp a fost acuzat în mai multe rânduri pentru indisciplina de care dă dovadă, scrie NewsIn.
GSp.ro completează şi scrie că între conducerea lui Dinamo şi fundaş a intervenit o ruptură în momentul în care brazilianul a plecat mai devreme în vacanţă anul trecut şi a întârziat la reunirea din acest an.
În altă ordine de idei, preşedintele executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, a declarat că singurul fotbalist care mai poate părăsi echipa este Osvaldo Miranda. ?Dacă se va găsi o echipă care să îl cumpere sau să îl ia în coproprietate, noi vom fi de acord. Nu excludem nici varianta unui împrumut. În afară de el, toată lumea rămâne în Ştefan cel Mare?, a declarat Borcea.
Antena3.ro

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close