Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Fundaşul Lino Maciel de la Porto poate ajunge la Steaua

Fundaşul Lino Maciel de la Porto poate ajunge la Steaua

Fundaşul Lino Maciel de la Porto poate ajunge la Steaua
05 Ian 2009   •   14:09

Steaua continuă să îşi caute jucători în Portugalia. După ce s-a interesat de Ronny Heberson, formaţia roş-albastră l-a luat acum în vizor pe Lino Maciel, colegul lui Săpunaru de la FC Porto. Fundaşul stânga de 31 de ani a intrat în ultimele 6 luni de contract cu Porto şi ar putea semna zilele următoare cu roş-albaştrii. Steliştii ar vrea ca sud-americanul să semneze un angajament până în vară, cu drept de prelungire pe încă două sezoane, dacă părţile vor fi mulţumite de cum a decurs colaborarea, informează Gazeta Sporturilor.
De serviciile lui Lino s-au interesat şi grecii de la PAOK Salonic, însă Lino a mărturisit că ar prefera Steaua, pentru că este o echipă cunoscută în Europa. "Oferta financiară din Grecia este apropiată de cea din România, încă nu ştiu ce să aleg. Aş înclina spre Steaua, pentru că e o echipă cunoscută în Europa", a mărturisit Lino apropiaţilor.
În privinţa lui Ronny Heberson, dorit împrumut pe 6 luni, lucrurile s-au complicat. Oficialii lui Sporting Lisabona i-au anunţat pe omologii lor din Ghencea că nu iau în calcul împrumutul brazilianului de 22 de ani, ci vânzarea sa definitivă pe un milion de euro, lucru neacceptat de Gigi Becali, mai scrie GSp.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Steaua Bucuresti
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close