Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Fundaşul Nelson Cabrera, împrumutat de CFR Cluj din Chile pentru 50.000 de euro

Fundaşul Nelson Cabrera, împrumutat de CFR Cluj din Chile pentru 50.000 de euro

Fundaşul Nelson Cabrera, împrumutat de CFR Cluj din Chile pentru 50.000 de euro
Sursa foto: nelson cabrera
20 Iul 2009   •   17:52

Fosta campioană a României, CFR Cluj, i-a găsit deja un înlocuitor fundaşului plecat cu împrumut, Galliasi de Sousa, în persoana lui Nelson Cabrera. Chilianul de 26 de ani a venit la Cluj de la Colo Colo, şi i-a costat pe ardeleni 50.000 de euro, plus un salariu lunar de 12.000 de euro. La venirea în România, fundaşul s-a declarat încântat de mutarea pe care a făcut-o.
Gruparea din Cluj-Napoca se întăreşte înaintea noului sezon, în care va juca în Liga Europa, spre deosebire de sezonul trecut. Noua achiziţie a CFR-ului este chilianul Nelson Cabrera, un jucător care nu a reuşit să impresioneze la echipa Colo Colo, unde după şase luni de la transfer a rămas tot pe banca de rezerve. Cabrera speră, însă, că la CFR i se va schimba norocul.
"Sunt foarte fericit cã am semnat cu CFR. E un pas foarte important în cariera şi viaţa mea. Voi munci foarte mult ca să demonstrez că CFR 1907 Cluj a făcut o alegere bună semnând un contract cu mine", a declarat Cabrera, potrivit Mediafax.
Fundaşul central a făcut deja primul antrenament sub comanda lui Toni Conceicao şi va putea fi inclus de clujeni pe lista pentru playofful Europa League, pe care echipa în va juca la sfâştitul lui august.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close