Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gabi Balint: Cu ce am surprins-o pe Dinamo? Cu patru goluri! Rednic: Mă deranjează scorul.

Gabi Balint: Cu ce am surprins-o pe Dinamo? Cu patru goluri! Rednic: Mă deranjează scorul.

Gabi Balint: Cu ce am surprins-o pe Dinamo? Cu patru goluri! Rednic: Mă deranjează scorul.
Sursa foto: dinamo fc timisoara
29 Apr 2009   •   09:17

Victoria echipei FC Timişoara cu 4-1 din semifinala Cupei României a produs stări de spirit diametral opuse în cele două tabere. Dacă timişorenii se bucură pentru prima victorie în ultimii 12 ani în faţa lui Dinamo, "câini" au descoperit că a doua competiţie internă este un os prea mare în acest sezon şi promit răzbunare bănăţenilor pentru meciul din campionat.
Anternorul FC Timişoara. Gabi Balint, a fost pe deplin mulţumit de jocul făcut de elevii săi, motiv pentru care i-a şi lăudat pentru felul în care respectă ceea ce repetă la antrenamente. Mai mult, tehnicianul a adăugat că Dinamo este greu de bătut la un gol diferenţă, motiv pentru care toate cele patru goluri au fost decisive.
"Cu ce am surprins-o pe Dinamo? Cu 4 goluri! Avem foame de rezultate, de trofee, eram sigur că vom fi motivaţi contra lor.", a declarat Balint pentru gsp.
"Mă bucur că vom juca finala. E frumos scorul. Citeam de dimineaţă aluziile oficialilor dinamovişti şi mă gândeam cum ar fi să fie invers. Borcea nu a avut noroc. Sper să avem faţă de campioană pentru că echipa a crescut mult.", a mai adăugat antrenorul Timişoarei.
Rednic, însă, părea la finalul partidei că nu înţelegea cum s-a putut ajunge la un asemenea scor:
"Mă deranjează scorul. Noi am jucat, ei s-au apărat, noi am greşit, ei au marcat. Asta e, bravo lor! Acum ne concentrăm pe campionat, trebuie să-l câştigăm. Obligatoriu. Ce să mai zici, la 4-1 pentru adversar? Ne-am făcut de râs! Şi totuşi am jucat fotbal.", a precizat antrenorul lui Dinamo
"Îi aşteptăm pe timişoreni să vină la noi, când vom juca în campionat, o să vadă şi Gabi Balint peste trei săptămâni în Ştefan cel Mare.", a fost promisiunea "Puriului".
Nici lui Cristi Borcea, preşedintele executiv al lui Dinamo, nu i-a picat bine înfrângerea la scor din meciul de marţi.
"Mi-am dorit foarte mult să câştigăm Cupa. E ruşinos acest scor pentru tot ce înseamnă Dinamo. Pentru noi cel mai important este campionatul. În a doua repriză a trebuit să ieşim mai mult la joc şi asta ne-a costat. La Dinamo trebuie să câştigi tot timpul. Noi dacă marcam din ocaziile pe care le-am avut în prima repriză, câştigam. Cine a spus că e blat e la meciul ăsta e un tâmpit.", a conchis Borcea.
"Ne-a mai rămas titlul, măcar acest obiectiv să fie îndeplinit. Mi-e ruşine! Nu m-aş fi aşteptat la asemenea rezultat şi joc. Vorbim totuşi de Dinamo, nu de alt club!", l-a completat şi vicepreşedintele lui Dinamo,Vasile Turcu.
Doi dintre jucătorii exponenţiali ai Timişoarei din meciul de la Cluj-Napoca, Srdjan Luchin şi Gigel Bucur, au jubilat şi ei după victoria istorică şi i-au provocat pe rivali.
?Dinamo n-a arătat absolut nimic. Asta nu e echipă care să cîştige titlul. Îi putem bate şi-n campionat! şefii lui Dinamo fac declaraţii palpitante?, a spus Luchin
?Sunt mai multe echipe care au faţă de campioană, iar noi şi Dinamo ne numărăm printre ele. Meciul de campionat din Ştefan cel Mare va fi însă mult, mult mai greu?, a fost declaraţia mai echilibrată a lui Gigel Bucur.
Antena3.ro

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close