Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Găman se va transfera la Vitesse Arnhem, dacă e declarat liber de contract

Găman se va transfera la Vitesse Arnhem, dacă e declarat liber de contract

Găman se va transfera la Vitesse Arnhem, dacă e declarat liber de contract
31 Ian 2011   •   11:48

Valerică Găman ar putea deveni al doilea jucător român care va evolua la formaţia olandeză Vitesse Arnhem, unde în perioada 1999-2003 a mai jucat şi Ştefan Nanu.

Site-ul oficial al formaţiei olandeze a anunţat deja transferul fundaşului de 21 de ani, dar acesta aşteapă decizia Comisiilor Ligii Profesioniste de Fotbal în litigiul cu Universitatea Craiova, jucător depunând un memoriu pentru a deveni liber de contract. Acesta va fi judecat mâine.

Conform sursei citate, Găman va susţine luni vizita medicală la Vitesse şi va fi prezentat în cadrul unei conferinţe de presă împreună cu ivorianul Wilfried Bony, jucător care ultima oară a evoluat pentru Sparta Praga. Fostul căpitan al Craiovei este dorit şi de echipe precum Werder Bremen, Steaua şi Dnepr.

Şeful scouterilor lui Vitesse, Ted van Leeuwen a avut numai cuvinte de laudă pentru noua achiziţie. "Un jucător cu un control excelent al balonului, care a ajuns căpitan la Craiova la o vîrstă destul de fragedă. Este foarte matur în joc, iar întreg staff-ul nostru este foarte entuziasmat de sosirea lui", a spus van Leeuwen. 


×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close