Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gică Hagi, anunţ dureros pentru Ionuţ Lupescu. "Regele" a rupt tăcerea după alegerile de la FRF

Gică Hagi, anunţ dureros pentru Ionuţ Lupescu. "Regele" a rupt tăcerea după alegerile de la FRF

Gică Hagi, anunţ dureros pentru Ionuţ Lupescu. "Regele" a rupt tăcerea după alegerile de la FRF
20 Apr 2018   •   18:00

Gică Hagi a vorbit pentru prima dată despre rezultatele alegerilor de la FRF. 

"Regele" i-a transmis lui Ionuţ Lupescu faptul că a intrat prea târziu în campanie electorală.

"Ionuţ Lupescu cred că a greşit cu ceva. Părerea mea este că a venit prea târziu. S-a decis prea târziu să candideze. Noi cei din fotbal ştim că poţi să pierzi, poţi câştiga, dar de data asta diferenţa a fost prea mare. Aceasta e problema.

Îl felicit pe preşedinte, iar noi de la Viitorul ne dorim să resusciteze fotbalul românesc, să îl aducă peste nivelul generaţiei mele, pentru că acesta este singurul proiect viabil. Echipele naţionale trebuie să meargă la turneele finale. Sunt convins că ne putem bate cu oricine şi trebuie să o facem repede.

De restul discuţiilor, cu fotbalul feminin şi futsalul, nu sunt preocupat. Nu vreau să fiu preşedinte. Eu am fost mai deştept, mi-am făcut un club. Funcţia ţi se dă, lupţi pentru ea, iar clubul îmi aparţine. Sunt independent şi depind doar de mine. O să fiu mereu cu cei din generaţia mea, am fost liderul, am fost cei mai buni împreună", a declarat Gică Hagi, preluat de Telekomsport.

×
Parteneri
Noi detalii despre DJ Lalla, tânăra moartă la Mamaia
x close