Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gică Popescu face lobby pentru Mutu. "Nu văd naţionala fără el, e valoros"

Gică Popescu face lobby pentru Mutu. "Nu văd naţionala fără el, e valoros"

Gică Popescu face lobby pentru Mutu. "Nu văd naţionala fără el, e valoros"
Sursa foto: adrian mutu
19 Ian 2010   •   23:12

Presiunea la care este supus selecţionerul Răzvan Lucescu se intensifică pe zi ce trece. Fostul căpitan al României şi al Barcelonei, Gheorghe Popescu, şi-a exprimat dorinţa de a-l vedea pe Adrian Mutu înapoi la echipa naţională, întrucât calităţile sale sunt mult mai importante decât problemele pe care le provoacă la lot.
"Eu nu văd echipa naţională a României fără Mutu, pentru că nu sunt suficient de mulţi jucători de valoarea lui. Echipa naţională are nevoie de el. Dar şi Mutu trebuie să înţeleagă că este jucător profesionist şi atunci când vine la lot trebuie să se preocupe doar de activitatea echipei naţionale.", a declarat Gică Popescu pentru GspTV.
"Sunt sigur că Răzvan Lucescu va găsi formula şi calea către o înţelegere cu Adrian. Ar fi frumos ca cei doi să plece împreună pe un drum greu spre o nouă calificare", a conchis "Baciul".
Nici Gheorghe Hagi nu crede că situaţia în care se află în prezent echipa naţională este de dorit, dar "Regele" s-a limitat la a spune doar atât, fără să îi dea sfaturi selecţionerului Răzvan Lucescu.
"Nu e bine ce se întâmplă acum la echipa naţională", a precizat Hagi.
Antena3.ro

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close