Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali a primit o ofertă de 20 de milioane de euro pentru palatul său

Gigi Becali a primit o ofertă de 20 de milioane de euro pentru palatul său

Gigi Becali a primit o ofertă de 20 de milioane de euro pentru palatul său
Sursa foto: Gigi Becali
29 Ian 2009   •   15:31

Palatul din Aleea Alexandru numărul 1, cumpărat şi restaurat de Gigi Becali după Revoluţie, a ajuns să fie vânat de un om de afaceri italian, care oferă impresionanta sumă de 20 de milioane de euro pentru a-l avea.
Patronul stelist a declarat că nu ar vrea, sub nici o formă să vândă reşedinţa, redecorată după gustul său. Cu toate acestea, se poate ca lipsa de lichidităţi să îl determine, în viitor, să accepte oferta.
?Am primit o ofertă din partea unui om de afaceri italian, care şi-ar dori să cumpere palatul pentru suma de 20 de milioane de euro. Mi-a spus că este singura clădire din Bucureşti care-i place?, a precizat Gigi Becali pentru cotidianul Libertatea.
Clădirea este contruită în 1920 şi a aparţinut, înainte de Al Doilea Război Mondial, unui mare industriaş, Max Auschnitt. Când Becali a cumpărat-o pentru 7 milioane de euro de la fiul fostului proprietar, acesta l-a angajat pe fostul arhitect al lui Nicolae Ceauşescu, Camil Roguski pentru a restaura clărirea. Becali, însă, a participat activ coordonarea lucrărilor, comunicându-şi de fiecare dată pretenţiile. Astfel, palatul a ajuns să fie poleit cu aur pe interior şi să aibă o cruce a lui Iisus Hristos de mari dimensiuni la intrarea în incintă.
Dacă va decide să vândă clădirea, patronul din Ghencea va face un profit foarte mare, de 13 milioane de euro.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali Palat oferta
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close