Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali a recunoscut. Care a fost motivul pentru care FCSB a fost eliminată din Cupa României

Gigi Becali a recunoscut. Care a fost motivul pentru care FCSB a fost eliminată din Cupa României

Gigi Becali a recunoscut. Care a fost motivul pentru care FCSB a fost eliminată din Cupa României
01 Mar 2018   •   16:58

Gigi Becali a declarat, joi, că jucătorii lui Nicolae Dică au evoluat în faţa echipei Hermannstadt, în meciul din Cupă, scor 0-3, aşa cum le-a cerut, şi anume ţinând cont de faptul că singurul lor obiectiv era să nu se accidenteze.

“S-au prezentat cum le-am spus, cum le-a şi transmis antrenorul: să joace fotbal, să intre pe teren, să nu se accidenteze. Pentru că nu se poate juca fotbal aşa, noi nu jucăm pe terenuri de-astea. Să dau vina pe nişte oameni cărora eu le-am transmis ceva? Noi avem o strategie, nu ne jucăm cu Steaua, stai 24 de ore, stai că mâine e mocirlă... Am jucat fotbal şi cu asta basta ca să nu zică că am desconsiderat competiţia. Luptăm şi câştigăm dacă se poate. Aseară ăsta a fost ordinul meu: staţi acolo, jucaţi fotbal şi cu asta basta. Nu se poate juca fotbal pe mocirlă. Nu pot să-l pun pe Budescu să joace pe un astfel de teren”, a spus Becali pentru Digi Sport.

Becali a făcut referiri şi la faptul că Nicolae Dică a spus că FCSB nu are nicio şansă la titlu cu o astfel de prestaţie: “Dică putea să vă spună ce le-am spus eu după tot circul ăla de aseară. Intraţi pe teren şi faceţi prezenţă ca să nu aveţi probleme . Singurul obiectiv este să nu vă accidentaţi. Dacă vedeţi că adversarii intră cu lunecări, daţi-vă la o parte. Nu am venit aici să ne accidentăm. Noi voiam să câştigăm jocul, dar nu cu orice risc. Steaua nu joacă pe mocirlă şi pe gheaţă”.

Nicolae Dică, a declarat, joi, după meciul cu Hermannstadt, pierdut cu scorul de 0-3, că nu are nicio explicaţie pentru felul în care s-a prezentat echipa şi că este supărat pe jucători.

×
Subiecte în articol: Becali FCSB eliminare Cupa Romaniei
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close