Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali: Am rămas fără avere. Gata! Zero

Gigi Becali: Am rămas fără avere. Gata! Zero

Gigi Becali: Am rămas fără avere. Gata! Zero
Sursa foto: gigi becali
13 Mar 2009   •   09:52

Nu toţi oamenii de afaceri se descurcă bine în faţa crizei economice mondiale, iar acest lucru a început să se vadă în toată lumea. Tot mai mulţi businessman-i declară public că au mari probleme cu lichidităţile, iar bogaţii de pe plaiurile mioritice nu fac nici ei deloc excepţie. Dinu Patriciu a rămas ultimul român aflat în topul Forbes, iar Gigi Becali a început să vorbească, deja, de sărăcie cruntă. Nici Ion Ţiriac, cunoscut pentru creşterea sigură şi continuă a afacerilor sale, nu o duce mai bine şi a ieşit din topul realizat de revista americană.
?Eu nu mai am avere, domnule. Gata! S-a dus. Zero. Dacă nu poţi să-ţi vinzi marfa, să iei bani pe ea, nu ai nimic. Anul trecut, când m-au trecut în top, aveam, însă acuma nu", a declarat Gigi Becali pentru publicaţia gândul.
Dacă declaraţia patronului Stelei poate surprinde, pentru George Copos este ceva normal să se plângă de lipsă de bani. Oficialul de la FC Rapid nu a vrut să declare ce procentaj din avere i s-a topit din cauza crizei în 2008, el rămânând cu un capital de aproximativ 260-280 de milioane de euro.
"Averea mea este reprezentată de angajaţii Grupului Ana. Consider că nu contează banii, ci capitalul de oameni pe care-l are fiecare societate, pentru că ne aşteaptă o suferinţă de durată, o criză cum n-a mai văzut Planeta Pământ. Eu nu sunt un om bogat! Eu nu sunt un om bogat. Îmi place să fac bani, dar nu-mi plac banii", a declarat patronul Rapidului în stilul său inconfundabil, conform sursei citate.
Patron la altă echipă cu pretenţii din Liga 1, FC Vaslui, Adrian Porumboiu a declarat că nu îl interesează clasamentele, acestea ţinând mai mult de cancan, şi că încearcă să stăpânească fenomenul economic pentru a nu lăsa afacerile sale să fie afectate de criză. Continuarea investiţiilor este, în opinia lui Porumboiu, obligatorie pentru a trece în mod "sănătos" de criză.
?În perioadă de criză nu văd prea mulţi oameni care să stăpânească fenomenul economic. Important este că nu am dat pe nimeni afară şi că îmi continui investiţiile", a precizat omul de afaceri.
?Acum, singurele care mai fac speculaţii sunt băncile. Un leu sănătos se poate baza numai pe producţie, nu pe speculaţii?, consideră Porumboiu.
Antena3.ro

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close