Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali, anunț despre viitorul FCSB: O să cerem suspendarea

Gigi Becali, anunț despre viitorul FCSB: O să cerem suspendarea

Gigi Becali, anunț despre viitorul FCSB: O să cerem suspendarea
07 Mar 2018   •   19:15

Gigi Becali este convins că va avea câştig de cauză în procesul în care Armata îi cere daune de 37 de milioane de euro, pentru folosirea abuzivă a mărcii Steaua. Mai mult decât atât, patronul FCSB susţine că el ar trebui să primească bani.

"Eu am acum un tabel pentru ce a cerut Ministrul Apărării să facă evaluare, am pus mâna pe raportul ăla: 12 lei în primul an, 8.000 de euro în al doilea an şi 12.000 de euro în ultimul an. Ei au cesionat marca în 2014, 12 lei, pe urmă 8.000 şi pe urmă 12.000 de euro. Atât au luat ei în 3 ani. Tu poţi să ceri un miliard de euro, să vedem cine îţi dă.

Ei cer prejudiciu pe 10 ani, dar legea nu îti permite să ceri pe 10 ani. Poţi cere doar cu 3 ani în urmă. Nu poţi să ceri prejudiciu, ei au luat ce am încasat noi pe 10 ani. Ei spun că am făcut un prejudiciu de 37 de milioane. Păi arată-mi că ai fi făcut tu 37 de milioane.

Eu, de când sunt FCSB, am dublat sponsorul şi pe faţă, şi pe spate. Eu, fiind FCSB, am dublu sponsorul. Eu, fiind FCSB, l-am vândut pe Stanciu pe 10 milioane. Tu nu aveai fotbal, nu puteai să vinzi produse de fotbal. Eu am ţinut marca în viaţă şi eu i-am dat valoare.

Eu nu o să cer daune, deşi pot să cer. Uite, pentru că îţi fac imagine, din ce ai vândut tu, din ăia 8.000 de euro, să-mi dai şi mie 10%. Sporting îi spune Steaua, italienii spun Steaua, eu îţi fac notoritatea mărcii şi tu trebuie să îmi dai mie din bani", a declarat Becali, potrivit digisport.ro.

Finanţatorul roş-albaştrilor a completat că, dacă s-a produs vreun prejudiu, acesta este unul minor. "Eu zic că dacă s-a făcut un prejudiciu, să fie doar pe 2013-2014, doar un an", a afirmat Becali.

În plus, Gigi Becali e optimist că va avea succes cu acţiunea înaintată la Curtea Supremă.

"O să cerem suspendarea, Curtea Supremă a acceptat să ne judecăm pe comercial, să avem voie să folosim numele comercial Steaua Bucureşti. Dacă putem să folosim numele comercial Steaua Bucureşti, noi o să cerem suspendarea", a mai spus Becali.

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close