Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali, anunţ de ultimă oră despre viitorul Stelei

Gigi Becali, anunţ de ultimă oră despre viitorul Stelei

Gigi Becali, anunţ de ultimă oră despre viitorul Stelei
12 Apr 2016   •   20:28

Gigi Becali a anunțat că Nicușor Stanciu nu este de vânzare în acest moment, ci abia peste un an. De asemenea, patronul Stelei a renunțat la gândul de a ceda clubul chiar dacă nu merge în Liga Campionilor, scrie GSP.

"Eu în persoană negociez prețurile jucătorilor. Când e vorba de jucătorii importanți eu negociez, nu altcineva. Pentru cei pe care cer un milion sau 500.000, dau un mandat impresarilor, în rest, doar eu discut.

Eu pe Stanciu nu vreau să-l dau la ora asta. Nu e de vânzare. Păi de ce i-am prelungit contractul? A mai semnat pentru încă 5 ani și i-am mărit și salariul la 20.000 de mii pe lună. Stanciu va fi de vânzare peste un an, când va atinge cota maximă. 

Eu am făcut pe supăratul la meciul cu Dinamo ca să îl motivez pe Stanciu. Trebuie să batem pe Astra, nu accept altceva! Dacă acceptam, nu luam 3 ani la rând campionatul. De rezultatul ăsta depinde campania de achiziții din vară.

Nu bag echipa în insolvență, am zis acele lucruri când am ieșit de la pușcărie, dar acum mi-am recăpătat dorința de a câștiga la fotbal.

Nu iau în calcul ce se va întâmpla dacă pierdem titlul, dar vreau să vă zic ceva: eu m-am bucurat de egalul dintre Lignitul Oltenia și ASA, i-a asigurat Stelei cel puțin locul 2!", a zis Gigi Becali la Digi. 

Locul 2 din Liga 1 duce în turul 3 preliminar al UCL, ruta non-campioanelor, ceea ce înseamnă automat play-off-ul Europa League în caz de eliminare. 

×
Subiecte în articol: Gigi Becali steaua
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close