Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali anunță revoluția la Steaua, după eșecul în fața celor de la Rapid Viena

Gigi Becali anunță revoluția la Steaua, după eșecul în fața celor de la Rapid Viena

Gigi Becali anunță revoluția la Steaua, după eșecul în fața celor de la Rapid Viena
24 Aug 2018   •   00:43

Eșecul roș-albaștrilor de la Viena nu l-a descurajat pe Gigi Becali, scrie Digisport. Dar finanțatorul Stelei și-a desființat câțiva jucători.

”Ovidiu Popescu a atins mingea de cinci ori. În primele 27 de minute nu am auzit nimic despre el. Eu ce să înțeleg din asta? Dacă un fotbalist face asta înseamnă că fuge de minge, că-i este frică. Dar, acum l-am luat pe Zlatinski și o să mai cumpăr jucători până când voi face o echipă de fotbalilști adevărați. Aveam mare încredere în Ovidiu Popescu, dar el a fugit de minge. Trebuia să se ducă Pintilii să facă presing până la portar și tu, la 24 de ani, te ascunzi?”, a tunat Becali, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Digi Sport Special”.

 ”El, Coman, credea că va juca din talent toată viața. Nu joci, tată, din talent. Dacă nu muncești, nu mai poți să driblezi. Că n-a mai putut să dribleze pe nimeni. Talent are cât Carul Mare, dar degeaba dacă nu are putere. Și dacă nu ai putere, nu poți să driblezi.

Austriecii nu au avut nicio viteză în plus. Ei nu ne pot elimina pe noi niciodată, așa cred eu. Acum, o să vezi la București! Știu eu despre ce este vorba, o să vezi, echipă reinventată. Știm noi acum cine trebuie să joace. Vor fi schimbări, trebuie să vorbesc cu Dică. Îl ține pe Ovidiu Popescu titular...”

Steaua a pierdut cu 1-3 în Austria.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close