Antena 3 Sport Fotbal intern Gigi Becali anunţă transferurile braşovenilor Sburlea, Rui Duarte şi Ezequias

Gigi Becali anunţă transferurile braşovenilor Sburlea, Rui Duarte şi Ezequias

02 Dec 2009   •   18:57
Gigi Becali anunţă transferurile braşovenilor Sburlea, Rui Duarte şi Ezequias
Sursa foto: sabin sburlea

Patronul Stelei, Gigi Becali, a anunţat miercuri transferul a trei jucători ai echipei FC Braşov, Sabin Sburlea, Rui Duarte şi Ezequias. Ultimii doi ar costa clubul din Ghencea un milion de euro, deşi braşovenii ceruseră dublu, în timp ce internaţionalul de tineret Sburlea ar putea aduce o jumătate de milion de euro în conturile "stegarilor".
"Eu sunt un damblagiu. Aşa am fost de mic, aşa am crescut. În meciul cu Poli Iaşi l-am văzut că a pierdut o minge, mi-a plăcut atitudinea lui Sburlea. Pe Duarte nu l-am văzut, nu ştiu. Eu am studiat fotbalul Stelei, noi am dominat totul, nu meritam să pierdem cu Urziceni şi Dinamo. Am stat toată noaptea şi m-am gândit ce lipseşte jocului Stelei. Şi răspunsul l-am căutat eu. Am avut fundaşi laterali care veneau cu ploaia de centrări. Golanski urcă, dar nu e constant fizic. Duarte e mai bun ca Ezequias. Dar îi iau pe amândoi, să am banda dreapta şi banda stângă. Braşov a cerut 2 milioane pe amândoi, dar le dau 1 milion că au 30 de ani. Pentru Sburlea m-am înţeles să dau 250 de mii acum şi să-l las la ei şi încă 250 de mii la vară când îl iau. Eu iau musulmani la echipă, dar sectanţi nu iau. Anumite secte sunt diavoleşti. E posibil să vină N'Doye la Steaua, că e musulman", a declarat, în stitul caracteristic, Gigi Becali, la GspTV.
Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close