Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali declară, iar, război huliganilor: Nici cea mai spurcată naţie nu se gândea la un asemenea banner

Gigi Becali declară, iar, război huliganilor: Nici cea mai spurcată naţie nu se gândea la un asemenea banner

Gigi Becali declară, iar, război huliganilor: Nici cea mai spurcată naţie nu se gândea la un asemenea banner
23 Iul 2009   •   15:31

Chiar înaintea returului cu Ujpest, de la Budapesta, Gigi Becali a criticat foarte dur banner-ul controversat de la meciul din Ghencea, ce a declanşat un scandal între maghiari şi români. Presa condamnă gestul steliştilor la UEFA, UDMR a depus plângere penală, iar Gigi Becali spune că ?nici cea mai spurcată naţie, africanii ăia sălbatici, nu se putea gândi la o asemenea frază?. Este vorba despre mesajul steliştilor, scris în maghiară, pentru fanii lui Ujpest: "Cât poate ţine o unguroaică rahatul în ea? 9 luni."

Patronul din Ghencea crede că ameninţarea cu bombă din noaptea trecută a fost efectul acelui banner extrem de jignitor faţă de maghiari. ?Eu nu cred că este un război psihologic, cred că este o răzbunare. Eu abia aseară am aflat ce însemna banner-ul acela scris în ungureşte, este un banner foarte urât. Un banner care poate duce la conficte între două ţări. Eu dacă ştiam ce scrie acolo mă duceam şi îi arestam pe vagabonzii şi huligani care l-au afişat. Nici cea mai spurcată naţie, africanii ăia sălbatici, nu se putea gândi la o asemenea frază. Normal că ungurii au reacţionat. E chestie de răzbunare. E prea jignitor acel banner?, a declarat Becali la GSpTV.

Gigi Becali este hotărât să facă curăţenie pe stadioane. ?Eu i-am zis lui Argăseală să închidem peluzele, dar el a zis să mai aşteptăm, că poate ne împăcăm cu suporterii între timp. Acum o să mă cert iar cu el. Dacă eram eu prim-ministru mai vedeai aşa ceva pe stadioanele din România? Mai exista vreo violenţă? Aşa, ce să facă Boc? Acum că sunt europarlamentar, dacă nu fac ordine în 3-4 ani în ţara asta, să-mi ţăiaţi mie capul! Toţi huliganii ăştia să fie arestaţi!?, a spus Becali.

Citiţi şi: "UEFA a decis: Returul Ujpest - Steaua nu va fi amânat din cauza alarmei false cu bombă (VIDEO)"

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close