Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali desființează un jucător al Stelei

Gigi Becali desființează un jucător al Stelei

Gigi Becali desființează un jucător al Stelei
09 Mar 2016   •   11:03

Transferul lui Timo Gebhart la Steaua din această iarnă a fost considerat una dintre cele mai importante mutări, dar germanul de 26 de ani nu a confirmat încă, având probleme de ordin fizic. Gigi Becali l-a criticat pe mijlocaş, în direct la Digi Sport, afirmând că Gebhart nu mai poate juca fotbal.

"El, săracul, nu mai poate să joace fotbal. Eu am avut încredere în Reghe. El mi-a zis 'patroane îl luăm, îi dăm 5.000 de euro şi îi facem două contracte'. I-am dat 5.000 pe lună timp de 6 luni şi are încă un contract pe doi ani, cu 15.000 pe lună, dacă dă randament. Am zis că nu e problemă 5.000 pe lună ca să îl vedem. A spus el că va da 10 goluri. Eu nu cred că va da nici jumătate de gol.

Dacă aveam un alt om pe teren când a jucat el, noi puteam câştiga meciul ăla (n.r. cu CSMS Iaşi). A avut 4 mingi pe care le-a dat cadou adversarilor. Eu nu cred că poate să mai joace fotbal. Pe mine nu poţi să mă păcăleşti dacă văd un meci. Dacă văd că abia te mişti...vine baba cu colacii până te întorci", a comentat Becali, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

×
Subiecte în articol: Gigi Becali steaua
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close