Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali, furios ca niciodată. ”Asta-i batjocură!”

Gigi Becali, furios ca niciodată. ”Asta-i batjocură!”

Gigi Becali, furios ca niciodată. ”Asta-i batjocură!”
22 Iul 2018   •   09:00

Gigi Becali a făcut declarații dure după înfrângerea FCSB de către Astra Giurgiu. Finanțatorul echipei  a anunțat renunțarea la sistemul 4-3-3, despre care spune că nu poate fi implementat cu "fotbaliști fără inteligență".

"Eu am zis că așa vreau, joc cu posesie, dar nu se poate. Ca să ai mingea, trebuie să ai jucători inteligenți. Sistemul 4-3-3 e greu. Nu poți să îl joci cu orice jucători. Ne întoarcem la noi acasă, la oile noastre, la 4-2-3-1, că 4-3-3... Atunci, mă gândeam, nu știu ce jucători avem. Avem unii de 16 ani, 17 ani... Dacă e batjocură, le arăt eu batjocură!", a spus Gigi Becali, după meciul Astra - FCSB 1-0, la Digisport.

" Asta-i batjocura! Ia, tu, Tănase, ia, tu, Coman, ia, tu, Bălașa, luați loc în tribună și o să joace doar copiii ăia, cu Man, cu Moruțan, cu Benzar - care a mai urcat - și cu Teixeira. Aducem încă 6 copii și am terminat bâlciul. Ce să fac eu? Nu am ce să fac eu. Și ce dacă vin meciuri tari? Dacă e batjocură, să fie batjocură! Jucam cu 4 fundași și 6 nu știu unde erau. Se plimba mingea de la Planic la Nedelcu, restul nu știu unde erau. Ăsta e sistemul 4-3-3? 4 fundași și restul de 6 în față? Atunci, dacă e așa, să fie batjocură", a mai spus omul de afaceri.

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close