Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali îi cere explicaţii lui Goian şi le spune fanilor interzişi să sugă televizorul

Gigi Becali îi cere explicaţii lui Goian şi le spune fanilor interzişi să sugă televizorul

Gigi Becali îi cere explicaţii lui Goian şi le spune fanilor interzişi să sugă televizorul
24 Noi 2009   •   22:47


Patronul Stelei, Gigi Becali, s-a contrat la GSpTV cu fostul său jucător, Dorin Goian, care zilele trecute a declarat că oamenii din conducerea Stelei sunt zdrenţe. "De ce mă faci tu pe mine zdreanţă?", a întrebat Becali, la care Goian a încercat să îi explice că s-a referit la conducători, "la Valeriu Argăseală şi la Ionuţ Gheorghişor".

Criticile lui Goian au pornit de la o restanţă financiară a Stelei către el, iar Gigi Becali i-a amintit fundaşului de la Palermo că el i-a majorat în trecut salariul, fără să îi fie cerut acest lucru. "Era ceva normal", a spus Goian, menţionând că el a adus bani la Steaua: "Spre deosebire de alţi jucători, eu am fost adus pe nimic şi nu s-au plătit bani mulţi degeaba pe mine".

Ieşit din cursa pentru Palatul Cotroceni, Gigi Becali nu i-a uitat nici pe suporteri, care la alegerile prezidenţiale l-au contestat inclusiv pe buletinele de vot. Latifundiarul a anunţat că nu va mai vinde bilete online la meciurile Stelei, pentru că suporterii interzişi reuşeau să îşi procure tichete la partidele din Ghencea în acest fel. "M-am săturat de muie Becali, muie Becali, nu e mai bine să stea ei la televizor, să sugă televizorul?", a întrebat retoric patronul Stelei.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali Dorin Goian
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close