Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali: La mine prioritare sunt botezurile și apoi fotbalul

Gigi Becali: La mine prioritare sunt botezurile și apoi fotbalul

 Gigi Becali: La mine prioritare sunt botezurile și apoi fotbalul
03 Noi 2017   •   00:10

Finanțatorul lui FCSB s-a declarat bucuros de calificarea lui FCSB în primăvara europeană după egalul cu Beer Sheva, 1-1.

"Dică are misiunea lui. El trebuie să îmbine lucrurile în așa fel încât să joace și jucătorii tineri și cei odihniți. Pe noi ne interesează mai mult campionatul. El ce a făcut a făcut extraordinar. El a calificat echipa cu două etape înainte. Și suntem și pe primul loc în campionat. Nu mă bag, pentru că merg lucrurile bine. Nu aveam emoții. Coman e în creștere. A speculat și a marcat golul de calificare. Ce să-i mai spui lui Coman? Budescu e liber sâmbătă, că se duce să boteze. La mine sunt prioritare botezurile și apoi fotbalul. Eu cred că Beer Sheva e un adversar puternic și cred că ne putem descurca cu un alt adversar în primăvară. Nu am ce să-i reproșez lui Alibec. Nu a putut? Îi reproșezi când e obraznic. Dacă nu joci, suporterii te huiduie", a declarat Becali.

FCSB s-a calificat în şaisprezecimile de finală ale Europa League la fotbal, după ce a terminat la egalitate cu formaţia israeliană Hapoel Beer Sheva, 1-1 (1-1), joi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, într-un meci din Grupa G a competiţiei.

Vicecampioana României nu a făcut un joc strălucit, dar şi-a realizat obiectivul, acela de a se califica în primăvara europeană.

După 2-1 în Israel, pentru FCSB a marcat Florinel Coman (31), golul oaspeţilor fiind semnat de Ben Sahar (37).
 

 

×
Subiecte în articol: FCSB europa league
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close