Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali: Meme Stoica a băut în noaptea de dinaintea returului Stelei cu FC Zurich

Gigi Becali: Meme Stoica a băut în noaptea de dinaintea returului Stelei cu FC Zurich

Gigi Becali: Meme Stoica a băut în noaptea de dinaintea returului Stelei cu FC Zurich
27 Feb 2017   •   11:58

Patronul Stelei Gigi Becali a precizat că doar directorul sportiv Mihai Stoica a băut în noaptea dinaintea meciului cu FC Zurich din Europa League, din noiembrie anul trecut. Stoica nu a mai ajuns la meci, însă antrenorul Laurențiu Reghecamp a stat doar până la ora 2:00. "Dacă Reghe era implicat, era grav", a spus patronul Gigi Becali, la o televiziune de sport.

Patronul este hotărât să nu îl sancționeze pe MM Stoica pentru acest episod, socotind că aceasta e prima greșeală a oficialului. "Vine și după condamnarea aia, cum voi putea să fac asta?", a precizat finanțatorul Stelei.

"Am știut imediat a doua zi ce s-a întâmplat la Zurich. Reghe nu a fost implicat, ci MM a fost implicat. Laurențiu a stat până la ora 2:00 și a plecat. MM ar fi băut în cameră, am înțeles, că nu a mai venit și la meci. Reghe nu a fost implicat și jucatorii nu au avut treabă, ei erau în camere", a spus Gigi Becali, o televiziune de sport.

"Reghe nu a fost implicat. Reghe, dacă era implicat, era grav. Știu tot ce s-a întâmplat. Presa mai exagerează, dar e normal să facă asta. MM e prietenul meu, îi era teamă că îl dau afară, nu pot să-l dau afară, că a greșit o dată în viața lui. El vine și după condamnarea aia, cum voi putea să fac asta? El mi-a zis că vrea să stea toată viața lângă mine. Ce să-i zic? Că nu mai poate să stea că a băut?", a adăugat omul de afaceri.

×
Subiecte în articol: Gigi Becali Mihai Stoica steaua
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close