Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali: "Mi-au cerut 200 000 euro ca să câștig campionatul". Anchetă internă la Poli Iași

Gigi Becali: "Mi-au cerut 200 000 euro ca să câștig campionatul". Anchetă internă la Poli Iași

La Poli Iaşi se va demara o anchetă internă pentru a se verifica acuzațiile ridicate de Gigi Becali. Finanțatorul FCSB a declarat recent că, în 2018, cei de la Poli Iaşi i-au cerut 200.000 de euro pentru a lăsa FCSB-ul să câştige campionatul. Anunțul a fost făcut de președintele Poli Iași, Ciprian Paraschiv.

Gigi Becali: "Mi-au cerut 200 000 euro ca să câștig campionatul". Anchetă internă la Poli Iași
01 Mar 2020   •   17:28

„Puteam să dau 200.000 de euro şi eram campion. Aşa mi-au zis, că atât costă. Anul trecut, când am jucat la Iaşi. Acum nu mai există aşa ceva. Mai ales în play-off. Aici, oamenii vor să ia campionatul”, a spus Gigi Becali, potrivit Digi Sport.

Reacţia lui Ciprian Paraschiv, preşedintele lui Poli Iaşi, nu s-a lăsat aşteptată. Oficialul spune că nu ştie nimic despre astfel de lucruri și a anunțat că va demara o investigaţie internă la club, iar dacă se vor găsi persoane vinovate, vor suporta consecinţele.

„Acuzaţiile domnului Becali sunt foarte grave şi trebuie probate. În paralel, voi demara o anchetă internă la club. Eu am toleranţă zero pentru astfel de practici. Dacă vor fi vinovaţi, aceştia trebuie să plătească, indiferent de nume”, a spus Ciprian Paraschiv, potrivit Gazetei Sporturilor.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Gigi Becali
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close